Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty and Health Treatments by Maria

Kosmetolog & Heilpraktiker

Alternative behandlinger

Akupunktur & Tungediagnose.

Akupunktur /Øreakupunktur med nåle eller stimulering uden nåle også til kroppen .

Akupunktur er en behandlingsform der er praktiseret i Kina i mere end 4000 år.


Indenfor den kinesiske medicin fordeler livsenergien (Qi ) sig i kroppen via et netværk af energibaner - meridianer. Hvis der opstår ubalancer i kroppens energibaner vil kroppen reagere med symptomer på sygdom.


Akupunktur bruges til at genoprette disse balancer, så energi igen kan flyde frit i energibanerne og vi kan have en sund og harmonisk energi i vores krop.


Akupunkturen er i dag genstand for en stigende interesse, der for blot en kort årrække var utænkelig. Flere og flere ønsker at bruge akupunktur til at afhjælpe ubalancer, gener og lidelser, andre for øget velvære.


Akupunktur kan afhjælpe mange forskellige lidelser og symptomer. Den kan anvendes som supplement til den vestlige medicin, idet den hjælper kroppen til at genoprette ro og balance.


I dag anvendes akupunktur i mange læge praksis og på mange afdelinger på hospitalet.

Tungediagnose

Hvordan aflæses en tungediagnose?

Vi skal se på oversiden og undersiden af tungen og notere alle de tegn, som vi ser. Tilsammen danner disse tungediagnosen. Det kan lyde indviklet, men der er mange tegn, som vi lærer at kende meget hurtigt, fordi de ses hos de fleste klienter

Organernes placering på tungens billede af kroppen.

En tungediagnose er et spændende værktøj, fordi vi ved hjælp af den, kan se, hvordan en person har det, både fysisk og psykisk. Vi kan se en prognose for denne persons helbredstilstand og behandlingsmuligheder. Tungediagnosen giver meget klare informationer, men skal altid sammenholdes med andre observationer samt anamnesen for at nå frem til den endelige diagnose.

Der er nogle få forbehold, som vi må kende.

Dels er der tegn, som kan pege på flere muligheder, dels er der sygdomme, som ikke afspejles på tungen.

Form:

Tungens form rummer mange oplysninger og vi ser på flg.: Er tungen lang, kort, tyk, bred? Er der hævelser, fordybninger, revner, som hedder fissurer? Er de vertikale eller horisontale? Hvor er de placeret på tungen? Er kanterne hævede, virker de som om de ruller op? Er tungen spids eller firkantet? Der er mange flere tegn, som hjælper os i en diagnosesituation.

Farve:

Tungens egen farve er vigtig. De farver, vi ser i klinikken kan være bleg, lyserød, rød, blårød og purpur. Hver farve har en betydning, som er afgørende.

Belægning, som er fraværende: Flere og flere klienter har ingen belægning, som betyder stort underskud af yin, der er en alvorlig ubalance. Det siges at være et stigende problem hos mennesker i Vesten.

Årsagen angives at være vores hektiske livsstil samt stort forbrug af ”varmende” mad – yang-mad.

Belægningen:

Det er en meget stor gruppe med mange tegn og specifikationer. Se på placering, farver, tykkelse. Se på typen af belægning. Er den tør, fugtig, våd, fedtet, klistret?

Undersiden:

Undersiden kan vise mange tegn, som ikke alle kan nævnes her. Nogle af de vigtigste: Cirkulation i lymfe, qi og blod og alle kropsvæsker.

Eventuelle stagnationer. Hede, kulde, fugt i visse organer og meget mere

Behandlingen med nåle tager cirka 30 minutter, mens man ligger og slapper af. Her kan nålene ikke mærkes, ligesom det er smertefrit at få dem fjernet.

Vi anvender KUN sterile éngangsnåle/ ørefrø, ikke nåle - det er din sikkerhed mod risici for infektioner etc.

Priser:

Se Priser under Øre akupunktur og Irisanalysen.