Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty and Health Treatments by Maria

Kosmetolog & Heilpraktiker

Øre lys Behandling.

Øre lys

I Tyskland lærer man om øre lys som

et anerkendt lægemiddel. I mange kulturer er netop ørelys det foretrukne middel mod øre infektioner, Candida, svampe angreb, ørepine.

Nogle læger er skiftet over til at bruge ørelys frem for den traditionel udskyldning af øret.

Almindelig opbyggelse af ørevoks nedsætter hørelsen hos mange. Overfladiske svampe, allergier eller ganske enkel voks, som jævnligt fjernes fra øre kanalen vil genskabe hørelsen, lette trykket og presset i øret og i nogle tilfælde lette andre symptomer som ikke bevidst forbindes med ørets tilstand før behandlingen.

Fjernelse af overskydende ørevoks medfører normalt en øjeblikkelig forbedring af hørelsen.

Candida kan være skyld i at der opstår svampedannelse og allergi, hvilket ofte medfører kløen i øret. Parasitter kan skabe mange problemer hvis de får lov til at gro i øret, "svømme ører" skyldes ofte bakterievækst. Plus ørevoks der gør at indtrængende vand ikke kan komme ud af øret igen.

Ørepine kan skyldes slim der presser ind i øret fra det Eustakiske rør.

Ørelys vil som ofte mindske trykket og dermed lette smerter.

De fugtige varme forhold i øret, er skyld i en hurtig vækst af mange organismer, hvis f.eks. overskydende ørevoks blokere øret kan der let opbygges et tryk fra forskellige organismer.

Sådan virker det:

Den indvendige spiral i keglen tvinger røgen til at blive transporteret ind i øre kanalen. Dette gør at øre kanalen varmes op, og dermed løsnes rundt om voks og andre stoffer. Efterhånden som ørelyset varmes op skaber det ved hjælp af vakuum et sug i ørekanalen. Luft trækkes op fra det Eustakiske rør i det indre øre, gennem den porøse membran og ud i det ydre øre. Varmen og vakuumet trækker fordampede voks og øvrigt materiale fra øret og ind i bunden af ørelyset. Efterhånden som lyset brænder ned vil man høre en del knasen og syden i øret, det er selve processen der er i gang.

Varmen der opstår under processen føles lindrende og afslappende.

Ørelys er velegnet til forbyggelse af :
Kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, kæbehulebetændelse, halsbetændelse, mellemørebetændelse, forkølelse, influenza, vejrtrækningsproblemer, eksemer, dårlig hørelse, propper i ørerne, støj i hovedet, svimmelhed.
Der behandles ikke med ørelys ved perforeret trommehinde, implanteret drænrør, ørebetændelser, feber , hudlidelser ved øret og øregangen f.eks. eksemer og svampeinfektioner eller infektion i det hele taget.
Vi
undersøger altid ørene først for, at sikre klientens helbred er godt.
Vi
henviser til egen læge for videre behandling.

Priser:

Enkelt behandling, 30 -45 min         

298 kr.

Klippekort med 5 behandlinger 

​1200 kr.