Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty and Health Treatments by Maria

Kosmetolog & Heilpraktiker

HOTSTONEMASSAGE


Hotstone massage er en helende massage som udføres med lavasten/ hemalaya sten hvis der er behov for det, massagen afhjælper ømme og stive muskler og afhjælper stress.

Varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop og samtidig masseres den øvrige del af kroppen med æteriske olier og varme lavasten.

Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Hot stone Massage afgiver varme og energi til hud, væv og muskler og virker stimulerende på blodcirkulationen og stofskiftet og er samtidig iltende, nærende, afgiftende og afspændende.

Hot Stone Massage kaldes også for energi therapy, da den har en vidunderligt virkning. Den er fysisk lindrende og psykisk afspændende, tryghedsskabende, beroligende og har en energioverførende effekt.

Hot Stone Massage kombinerer varmen og tyngden fra stenene med rolige, dybe, kontinuerlige massagetag og smelter derved alle former for spænding og stress, der måtte have lagret sig i krop og sind.

Lavasten opvarmes med ca. 65 grader .

Hot Stone massage 45 min.................................... 600 kr.