Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty and Health Treatments by Maria

Kosmetolog & Heilpraktiker

Dermarollen virker ved at lave en hel masse små huller i huden.

Dette gør at hudens naturlige fornyelses-mekanismer bliver ”aktiveret”, også går den selv i gang med at producere mere kollagen.

Ved at forny produktionen af ​​kollagen, bliver huden tykkere og dens elasticitet vender tilbage. Virkningerne af dermaroller behandlingen sletter/mindsker forekomsten af ​​fine linjer og rynker , og efterlader dig med et yngre og sundere udseende.Brug din Dermaroller 2-3 gange om ugen, rul blidt over de områder, hvor du vil reducere forekomsten af ​​rynker. Det er vigtigt at passe på omkring følsomme områder, som øjne. Aldrig rul direkte på dine øjenlåg eller læber. 5 rul frem og tilbage, er nok til at stimulerer kollagen produktionen, og får den nødvendige anti-aging proces til at begynde

Strækmærker

Strækmærker er en følge af, at kroppen ændrer sig hurtigt og huden dermed strækkes. På grund af den hurtige udvidelse af huden bliver kollagen fibrene i læder huden beskadiget og revet over, og resultatet er disse ar lignende streger. Nye strækmærker har ofte en rødlilla farve, men bliver gradvist hvide eller sølvfarvede. Strækmærker er permanente, du kan forvente op til 75% forbedring af strækmærkerne.

Ved brug af Dermarollen opnås optagelse af de effektive stoffer, og dermed en langt større effekt af din creme/ olie.

Må ikke bruges på væskende eller åbne sår.Må kun bruges af 1 person, så man ikke overfører infektioner

Da solens stråler aktiverer de frie radikaler, som er hudens værste fjende, bør du undgå direkte sol. Brug solfaktor SPF 30.