Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty and Health Treatments by Maria

Kosmetolog & Heilpraktiker

De 12 CellesalteEfter Dr. Schüssler´s biokemi

Calcium fluor. D-12

Styrker bindevævet, knoglerne og senerne. Er vigtig for opbygningen af tænder og negle. Blødgør arvæv og gamle ar.

Hjælper ved: Strækmærker, hudfolder/rynker, hård hud, revner, sprækker i hælen og ved belastede led.

Calcium phos. D-6

Dette cellesalt er med til at danne den store og stærke knoglemasse. Derfor er det et vigtigt cellesalt i vækstperioden og ved knoglebrud, både hos børn og voksne. Brudfladerne får mulighed for at vokse hurtigere sammen og vil hurtigere hele op.

Hjælper ved: Vokseværk-smerter, ved dårlig knogledannelse hos børn og unge,

er et styrkemiddel til knogler, sener og huden i hele kroppen samt nervesystemet. Giver energi og styrke efter en svær sygdomsperiode. Endvidere styrker calcium phos. tænderne.

Ferrum phos. D-6

Hjælper kroppen til at optage jern af den mad vi indtager (er en del af det røde farvestof i blodet). Virker kredsløbsforbedrende (hjælper på kolde hænder og fødder)

Hjælper ved: Influenza, styrker modstandskraften, forbyggende ved infektioner. Styrker ved koncentrationssvagheder, mentale svagheder (svært ved indlæring). Lindrer ved let forbrænding. Ved akutte hudafskrabninger, snue og hoste.

Kalium chlor. D-6

Er ikke til at undvære ved alle slags slimhinde problemer, dette cellesalt gør slimhinderne mere modstandsdygtige også ved betændelse og rødme.

Kalium chlor. forekommer i alle celler og regulerer mave/tarm funktionen.

Hjælper ved: Snue, som har sat sig fast, irriterede betændte slimhinder, (så som mave-, blære-, og tarmslimhinder). Styrker huden ved eksem og herpes. Hjælper ved betændelse i øjets bindehinde.

Kalium phos. D-6

Er et vigtigt næringsstof til hjerne- nerve- og muskelceller. Det giver den fornødne energi og sørger for at nervecellerne kan fungere optimalt. Stabiliserer psyken, gejsten og kroppen og bringer derigennem en balance fysisk og psykisk.

Hjælper ved: Søvnbesvær, fysisk-, mental- og psykisk udmattelse, giver fornyet energi. Støtter op ved nedtrykthed, følelsen af at være udbrændt og eksamens panik.

Kalium sulf. D-6

Dette cellesalt aktiverer leverens funktion og hjælper til at afgifte toxiner og udskille stofskifte rest produkter, som ellers vil aflejres og ophobe sig i huden/bindevævet og i tarmene.

Hjælper ved: Er et basismiddel ved alle lever- og hudlidelser – eksem, neurodermitis, betændte slimhinder i svælg, mave/tarm systemet og ved kronisk snue.


Magnesium phos. D-6

Gælder som et smertelindrende og krampeløsende middel, fordi det regulerer musklernes og nervernes overaktivitet. (styrker ved alle former for overbelastning).

Yderligere er dette cellesalt med i opbygningen af knoglerne, musklerne og nervesystemet. Er nødvendigt for optagelse af calcium i kroppen.

Hjælper ved: Krampe, krampeagtig hoste, krampe i læg og lår, mavekrampe menstruationskrampe, tandpine med jagende smerter. Søvnløshed.


Natrium chlor. D-6

Regulerer kroppens væskebeholdning i cellerne og er derved med til at transportere næringsstofferne i kroppen. Hjælper ved kroppens fornyelse gennem celledeling. Ved væskeophobning (staser) og efter forstuvninger regulerer natrium chlor.

Hjælper ved: Regulerer væsken i kroppen, ved ødemer, snue, hvor næsen løber, øjnene løber, eller ved tørhed i hud, øjne, tarmsystemet og ved forstoppelse.


Natrium phos. D-6

Tjener til at opretholde syre-base balancen, regulerer urinsyreudskillelsen over nyren. Spiller en store rolle i forbindelse med stofskifte funktionerne.

Hjælper ved: Lindrer smerter, som opstå ved oversyring i kroppen. Ved gigt, i de små led, halsbrand (refluks) p.g.a. galdesten. Akne, som opstår p.g.a. fordøjelses besvær.


Natrium sulf. D-6

Hjælper til at skylle overskydende væske ud og renser kroppen. Dette cellesalt er med til at stimulere udskillelser gennem organerne, d.v.s. lever, galde, bugspytkirtelen, tarm, nyre, til en forbedring af hele fordøjelsens stofskifte.

Hjælper ved: Hævelser i vævet ved f.eks. øjnene, hævelser i armene og benene. Hjælper på følelsen af at være overfyldt efter indtagelse af mad. Stimulerer lever galde og ved tarmluft.


Silicea D-12 (silica)

Styrker bindevævet og er vigtigt ved opbygningen af hud, hår og negle. Dette skønheds cellesalt er med til at stabilisere brusk, knogler og senerne. Silicea er også med ved dannelsen af kollagen (elasticiteten).

Hjælper ved: For tidlig aldringsproces, d.v.s. rynker, ansigtsfolder. Styrker negle- og hår som knækker, cellulitis (appelsinhud) og slap hud.


Calcium sulf. D-6

Er et vigtigt stof i æggehvide opbygningen. Det støtter opbygningen af bindevævet og skelettet, samt dannelsen af cellernes fornyelse.

Virker betændelseshæmmende og rensende i huden.

Hjælper ved: Kroniske rheumatiske lidelser, ved led besværligheder og betændte led.