Beauty and Health Treatments by Maria - Kosmetolog & Heilpraktiker
 
HOTSTONEMASSAGE

Kun for kvinder
 
Hotstone massage er en helende massage  som udföres med lavasten/ hemalaya sten hvis der er behov for det, massagen afhjælper ømme og stive muskler og afhjälper stress.
 
Varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop og samtidig masseres den øvrige del af kroppen med æteriske olier og varme lavasten.
Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele  kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.
Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.
 
Hot stone Massage afgiver varme og energi til hud, væv og muskler og virker stimulerende på blodcirkulationen og stofskiftet og er samtidig iltende, nærende, afgiftende og afspændende.
 
Hot Stone Massage kaldes også for energi therapy, da den har en vidunderligt virkning.  Den er fysisk lindrende og  psykisk afspændende, tryghedsskabende, beroligende og har en energioverførende effekt.
.
 
Hot Stone Massage kombinerer varmen og tyngden fra stenene med rolige, dybe, kontinuerlige massagetag og smelter derved alle former for spænding og stress, der måtte have lagret sig i krop og sind.
 
Lavasten opvarmes med ca. 65 grader .
 
Hot Stone massage  45 min...............................................................   600 kr.
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint