Beauty and Health Treatments by Maria - COLLAGEN PLATINUM
Beauty and Health Treatments by Maria - Kosmetolog & Heilpraktiker
NATURLIG KOLLAGEN PLATINUMVirkninger:
foryngelse, regenerering, hydrering
Glat, smidig, fleksibel, sund og giver huden glød. Så det kan matche netop din hud!Den er simpel, og der er sørget for den nødvendige mængde ungdomsprotein - kollagen - i en unik form for naturligt kollagen. Dette kosmetisk produkt vil ikke kun genoplive din hud og glatte rynker, men det vil tage sig af huden i selv ekstreme situationer. Det vil fremskynde helbredelse af forbrændinger, slid, insektbid og herpes. 

Kollagen Platinum er et helt naturligt og sikkert produkt, perfekt til meget følsom eller irriteret hud. Det bringer langsigtet lettelse hurtigt og effektivt og understøtter regenerering af delikat hud. Naturligt kollagen Platinum anbefales til ansigt, nakke og hals område.

Egenskaber for de valgte komponenter:

Kollagen er en vigtig bestanddel af vores hud. Dets aldersrelaterede underskud forårsager rynker og hudslaphed. Ved hjælp af Naturkollagen Platinum aktiverer vi produktionen af ​​vores naturlige kollagen, hvorved de celler, der er ansvarlige for dets fremstilling (fibroblaster), stimuleres på den naturlige måde.

Elastin, søster af kollagenprotein. Det er nødvendigt at bevare hudens elastik. Med det vil din hud være mere modstandsdygtig overfor strækning og skiftende form.

Mælkesyre vil sørge for skøn hud, der gør den glat og giver strålende glød. Det organiske komponent vil på den blødeste måde jævne hård hud, oplyse det til perfektion og stimulere sine celler til at producere værdifulde ceramider, der bevarer vand i din hud.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint