Beauty and Health Treatments by Maria - ATELO COLLAGEN SERIEN 4
Beauty and Health Treatments by Maria - Kosmetolog & Heilpraktiker

BLU DIAMONT 
Pris 520,-


Blå diamanter - meget sjældne, de mest eftertragtede diamanter i verden ... 
Sådan er CREAM BLUE DIAMOND - den seneste i hud regenerering, som vil tilfredsstille selv de mest krævende kunder.

Huden i årenes løb, især efter 40-årige tætte producerer færre ceramider, hvilket resulterer i begynder at miste vand, huden bliver tyndere og mindre fleksibel uorden er processer keratose. 
Konsekvensen er, at huden alder hurtigere.

Svaret er blå diamant CREAM, som bidrager til den samlede fornyelse af overhuden, lamellare genopbygning og beskyttelse mod vandtab. Inkluderet i den seneste generation af liposomer, ved brug af permeeringsfremmere, transport til hudceller mikropartikler de i kosmetik fleste former for ceramider og coenzym Q10. På grund af liposomerne dannet i nano-teknologi, biologisk aktivt kollagen og en lang række andre aktive bestanddele, cremen blå diamant ikke blot med til næring til huden i hvert rum, men også stimulere celler for at multiplicere og normalisere de processer af sebum og opbygge lag lameralnych.Takket være den innovative formel opnår vi spektakulære effekter også på stærkt dehydreret, tør og jævn revnet hud.


Virkninger:

- fugtgivende og nærende- beskyttende - mod vandtab samt ugunstige vejrforhold- regenerering- normalisering - normaliserer processer i huden - hudhemostase- regulering af sekret af talg- styrkelse af epidermis barriere- Fastspænding og styrkelse af kollagenstrukturen i huden- udjævning og blødgøring- stimulerer celler til at formere sig- anti-rynke
SiteBuilder drevet af  Vistaprint