Beauty and Health Treatments by Maria - ATELO COLLAGEN SERIEN 2
Beauty and Health Treatments by Maria - Kosmetolog & Heilpraktiker
Cellular Atelowater
Pris :225,-

150 ml Mist som er:

  • Fugtigende
  • Forfriskende
  • Energi
  • Lysende (reducerer tegn på træthed)
  • Regenerering
  • Enæringsmæssige
  • Modvirke oxidativ stress
  • Cockatelplommeekstrakten indeholdt i CELL ATELICIDE øger således biotilgængeligheden af ​​C-vitamin signifikant og reducerer effektivt oxidativ stress
  • Superox-C ™ inducerer syntesen af ​​Pro-collagen -1 og hyaluronsyre for at kompensere for skader forårsaget af frie radikaler.

DE VIGTIGSTE INDHOLDSSTOFFER:Minerale ioner, sporstoffer, cockatoine plum, atelocollagen, tropocollagen, Pro-collagen-1, superoxid dismutaseTil enhver form for hud.Derudover ATELOWODA CELLULAR omfatter lysende vitamin C - Superox-C ™ - et ekstrakt af den australske Kakadu blomme, som er den rigeste i anlægget kilde til vitamin C og polyphenoler. Denne botaniske ingrediens giver de antioxidanter, der er nødvendige for at bekæmpe aldring af huden. Det har også antiradikal aktivitet. Stimulerer prokollagen I og syntese af hyaluronsyre; glatter rynker, lyser misfarvninger. Extraktet fra kakadopummen øger derfor signifikant biotilgængeligheden af ​​vitamin C.Mist sprøjtes på huden dybt fugter og jeg vil være en behagelig følelse af friskhed og afslapning. Din hud vil være perfekt forberedt til yderligere pleje.


Ateloliquid
Make-up remover

Pris: 120,-

Effekt: renser, fugter
Indhold: 300ml
 
Flydende make-up fjerner renser hurtigt og skånsomt selv vandfast make-up. Den indeholder aktive substanser som tilføjer næring og fugt til både tynd hud rundt og under øjnene samt hele ansigtet. Det indeholder en kompleks blanding af NMF Neutrale fugtgivende faktorer så som Urea, natrium salt af pyroglutaminsyre-PCA, glycin og fruktose, vitaminer fra Gruppe B ansvarlig for regulering af det lipide lag og Forsegling af kapillærerne ( reducering af såkaldte "karspringninger") absorberer perfekt atelokollagenet og Beroligende allantoin. Det efterlader et blødt, beskyttende og fugtgivende lag og en dejlig følelse af afslapning på hudens overflade.
 
Opskriften på produktet er blevet beriget med afslappende og beroligende Agastache ekstrakt. Produktet er baseret på "grøn" emulgator.
 
Brugsanvisning: Før brug af produktet bør flasken rystet indtil begge formularer af flaskens indhold er godt blandet. Påfør på det kosmetiske produkt.Atelokolagen set samlet: 1285,-
 Stort toilet taske : 199,-
Ialt til en Værdi: 1484 ,-


Din pris: 1200 KR
SiteBuilder drevet af  Vistaprint