Beauty and Health Treatments by Maria - ATELO COLLAGEN SERIEN 1
Beauty and Health Treatments by Maria - Kosmetolog & Heilpraktiker
ATELOKOLAGEN

Pris 530,-

Efekter: Foryngelse, hydrering, forlysning
Indhold: 50 ml
 
Et attraktivt produkt hvori man kan se hvordan helixn af naturlig kollagen er opbygget og vedligeholder hudens udseende med perfektion.
En exceptionel blanding af tre typer af kollagen lukket i et unikt produkt, øger hudens elastiksitet og fylde samt forhindre effektivt aldring. Raffineret med silkeproteiner og kolloid guld for at give huden utrolig glathed og sikre perfekt hydrering. Komplet med en elegant og naturlig rosen duft. Atelokollagen er en eksklusiv pleje for ansigtet, halen samt halsområde.
 
UDVALGTE KOMPONENTER:
 
Tropokollagen - bevarelse af konstruktionen af trippe helix
Atelokollagen - tri-helical kollagen, udsat for virkningen af pepsin forandrer sig i sin reneste form
Prokollagen - peptidkæder, som kun bliver til kollagen i sin oprettelses process, kalder kollagenogensis.
Sericin - flydende silke som skaber en blød film på hudens overflade og omklædte det omhyggeligt, forhindre vandtab, beroliger pg reducere uregelmæssigheder i huden.
Nano kolloidalt guld - for en endnu mere intensiv migration af aktive komponenter. Komponenter er kendt gennem århundrede for at virke foryngerende og rense huden.

BRUGSANVISNING OG RÅD
 
Fugt huden lidt med vand, derefter påfør Atelokollagen, gnides indtil det absorberes, derefter påføres fugtigheds creme. Effektiviteten af Atelokollagenen øges ved regelmæssig brug af skrub.
De bedste resultater vil opnås ved udelukkende brug af COLWAY produkter samt Atelokollagen. De arbejder i synkroni for at øge effektivitet.
 
ATELOCREME MC2
                                              
PRIS: 410,-

Effekter: foryngelse, regenerering, elasticitet
Indhold: 50ml
 
Smart flydende krystal base beriget med biomimetiske aktive stoffer og alle tre typer af native kollagen: Atelokollagen, tropokollagen og prokollagen.
 
Den første creme i verden til at kombinerer tre gennembrud i et produkt: biomimetics, flydende krystal system og atelokollagen.
 
Exceptionel let og slank, oleosom base struktur af cream er perfekt kompatible med hudens fysiologi og de biomimetiske aktive ingredienser, takket være flydende krystal kombination af emulgator og blødgørende middel af basiske komponenter, fungere meget mere effektivt end i regelmæssige cremer. Derfor frigives biomimetisk aktiv ingrediens og tre typer af kollagen sammen med de dele af energi som frigøres gradvist på en kontrolleret måde over længere tid, hvilket minimere virkningen af ukontrolleret stimulation af fibroblastere og modvirker den accelereret død af celler forårsaget af hayflick - grænsen.
 
AKTIVE INGREDIENSER
 
Atelokollagen, prokollagen, polypeprider (arginine, lysine), kollagen aminosyre, piperine, gingseng ekstrakt (Panax ginseng rod ekstrakt), acai ekstrakt (euterpe oleracea frugt ekstrakt).
 
BRUGSANVISNING OG RÅD
 
Påføres om morgen på rent ansigt, hals og halsområde med forsigtig gnidning. I tilfælde af stresset og meget træt hud kan man påføre om aftenen efter rensning af huden.
 
Velegnet til alle hudtyper. Anbefales specielt til hudpleje af ansigtet, hals og halsområde, väed første tegn på rynker , træthed og aldring samt ujævn farve. Perfekt som make-up base.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint